Beste RR-lover,

Allereerst onze beste wensen voor een prachtig RR-jaar.
We starten dit jubileumjaar (we bestaan 25 jaar) met een Nieuwjaarswandeling te Cadzand op zondag 28 januari.

Afspraak : 10u op boulevard de Wielingen ter hoogte van restaurant Ambiance en het Parkhotel.
We maken een mooie strandwandeling en als afsluiter kan iedereen vrijblijvend iets drinken of eten in het strandpaviljoen ‘de Piraat’, gelegen op het strand daar waar de wandeling start en ook eindigt. Restaurant Ambiance blijkt gesloten te zijn tot begin februari…

De wandeling duurt ongeveer 2u. Om een beetje zicht te krijgen op het aantal honden, gelieve mij een mailtje te sturen als bevestiging van deelname, met vermelding van het aantal honden.
Email : anne.turfkruijer@me.com
GSM : 0499/731374

Vriendelijk verzoek aan eigenaars met loopse teven om niet deel te nemen aan de wandeling. Met pups kan er een kortere wandeling gemaakt worden. Elke hond dient te worden voorzien van een halsband of tuigje; dit vergemakkelijkt het voor iedereen om een hond te pakken als deze mocht weglopen of als de hond opdringerig doet naar andere honden.
Indien er honden meegaan die problemen hebben met andere honden, gelieve hen dan aan de leiband te houden. En eventueel te voorzien van een geel lintje.

Last but not least : iedereen is verantwoordelijk voor zijn eigen hond, en dient ervoor te zorgen dat die zich gedraagt naar de andere honden, dus hou uw hond, los of aangelijnd, steeds in de gaten en onder controle en respecteer steeds de persoonlijke comfortzone van een aangelijnde hond.

Gezien we recent ook merken dat er niet-leden aan onze activiteiten deelnemen, werd er besloten om aan eigenaars van honden die geen lid zijn van de club een bijdrage van 5 euro te vragen. Mochten zij aansluitend beslissen om lid te worden van de club dan zal deze bijdrage in mindering worden gebracht van hun lidmaatschap.